Coachingmetoder

Hvad er Skygge Coaching?

Skygge Coaching er designet af den amerikanske forfatter, skygge ekspert og coach Debbie Ford, og er baseret på hendes arbejde og hendes bøger “Kast lys over skyggen”, “Din historie din styrke” og “Når skyggen tager over”. Hendes bøger er oversat til 26 sprog og bruges som undervisningsmateriale på universiteter og andre læreanstalter verden over.

I denne coachingmetode arbejdes der ud fra den overbevisning, at enhver følelse og egenskab er naturlig og menneskelig. Der tages udgangspunkt i at du har styrken, svarene og evnen til at forandre dit liv. Gennem coaching får du modet, lysten og redskaberne til at lægge fortidens destruktive mønstre bag dig, sætte nye mål og blive den du altid har drømt om at være. Målet med dette forløb er at du acceptere og integrere alle sider af dig selv, målet er ikke at blive perfekt, men at blive "hel".

Hvad lærer du i dette forløb?

I minimum 5 uger og max. 3 måneders coachingforløb lærer du at komme i kontakt med de sider af dig selv, du fornægter, frygter og ikke accepterer både de mørke skamfulde og de lyse powerfulde, som gør, at du kan skabe det liv du ønsker.

I coachingforløbet får du øje på de muligheder, du har med i bagagen, lærer at genopdage dig selv og får mulighed for at komme ud af de mønstre og de selvbilleder, som er begrænsende eller direkte destruktive for dig i dit liv. Du vil se dig selv, andre og verden med helt nye øjne. Samtidig får du et hav af redskaber, der gør det muligt for dig hele tiden at udvikle dig og du er garanteret en stor forandring.