Tankefeltterapi

Tankefeltterapi (TFT) er en simpel metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer.  Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980.

Mange millioner mennesker, har allerede benyttet sig af TFT hvor de der igennem har fået det bedre.

TFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energi baner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen, samtidig med den behandlede fokuserer på sit ubehag. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag.

TFT tager udgangspunkt i krop, føle – og tænkehjernen. Mange mennesker befinder sig i deres tænkehjerne og tror, at de kan rationalisere sig ud af problemerne, men i virkeligheden befinder problemet sig ofte i kropshjernen, hvor vi ikke har den store indflydelse, uden redskaber som fx TFT, der kan forbinde tanker, det følelsesmæssige med det fysiske. På ganske kort tid kan ubehaget behandles og forløses, med denne meget simple og yderst effektive teknik.

For flere oplysninger og gratis e-bog om TFT www.tankefeltterapi.dk